Over ons

Albert Jan Olijve

Projectleider / adviseur

06-51899579
albertjan@vantafelnaarkavel.nl
www.linkedin.com/in/albertjanolijve

Anna Zwijnenburg

Adviseur

06-53208772
anna@vantafelnaarkavel.nl
www.linkedin.com/in/annazwijnenburg

Albert Jan Olijve

De boerenpraktijk staat centraal in mijn werk. Hierdoor weet ik goed wat er speelt in de praktijk. Dit komt goed van pas bij het opzetten en uitvoeren van projecten op het gebied van bodem, bemesting, teelt en de agrarische bedrijfsvoering. Hiervoor weten het agrarisch bedrijfsleven en overheden mij te vinden.

Samen met mijn compagnon Anna Zwijnenburg staan wij voor ruim 30 jaar kennis en ervaring en een ruim netwerk in de landbouw.

Hierbij werk ik graag samen met mensen die passie en enthousiasme hebben voor hun vak en de landbouw in het bijzonder.

Anna Zwijnenburg

De boerenpraktijk staat centraal in mijn werk. Ik begeleid biologische en gangbare telers op het gebied van bodem, bemesting, teelt en vruchtwisseling. Waarbij ik de kennis in praktische adviezen vertaal voor boeren. Om dit met overtuiging te kunnen doen is mijn onafhankelijkheid hierbij een voorwaarde.

Samen met mijn compagnon Albert Jan Olijve brengen wij praktische kennis in bij projecten met boeren, bedrijfsleven en overheid.

De belangrijkste voorwaarden voor mijn werkplezier zijn: samenwerken met mensen die passie hebben voor hun vak en die een open houding hebben.

Wat anderen over ons zeggen

Betrokken, passie, kennis, verbanden leggen en kijken naar het geheel… Wat mij betreft zijn dit kernwaarden waarmee Anna en Albert Jan je bedrijf en jezelf benaderen. Bodem, bemesting, bouwplan, vruchtwisseling , jezelf en omgeving zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je aan een touwtje trekt, begint op een onverwachte, andere plaats iets te bewegen. Wil je graag aan een toekomstbestendig bedrijf werken, dan is Van tafel naar kavel een uitstekende partner.

Adrie Vermeulen
Akkerbouwer in Swifterbant

Van tafel naar kavel is onze voelspriet in de praktijk van de boer. Al drie jaar maken jullie volledig waar wat jullie aan ondersteuning beloven. De service is erg goed. Ik heb nooit het gevoel dat ik teveel bel of teveel vraag.
Ondertussen hebben we verschillende activiteiten bij jullie ondergebracht zoals het geven van workshops voor boeren en studenten en verschillende projecten in relatie tot onze kenniswebsite Nutrinorm.nl. Door jullie tips en adviezen staan we in nauw contact met de praktijk en kunnen we daardoor gericht hiermee investeren en onze kenniswebsite onderhouden en verbeteren.
Jullie zijn betrokken, inspirerend en denken goed mee. Voor OCI Nitrogen een betrouwbare partner om hopelijk nog jaren mee samen te werken.

Henk Frederix
Tot 2016 Manager Marketing en Communicatie bij OCI Nitrogen en verantwoordelijk voor de website Nutrinorm.nl

Van tafel naar kavel, vooral sterk in het zien van een breder verband.
Bij ons binnengekomen voor het maken van een bemestingsplan. Nu ook als klankbord bij het omschakelen naar biologische bedrijfsvoering, of het nu gaat om gewaskeuze, vruchtwisseling, bodembeheer of bemesting. Over vrijwel alle zaken is kennis aanwezig of weten ze waar het te vinden is.

Wat we ook erg waarderen is dat je op een positieve manier zelf aan het denken gezet wordt. Hierdoor wordt je gestimuleerd om niet “in hokjes” te denken.

Jan & Rianne Knook
Akkerbouwers in Lelystad

Van tafel naar kavel biedt mij een onafhankelijke ondersteuning bij het telen van gewassen en het creëren van een bouwplan waarbij een gezonde bodem en mede daardoor kwalitatief hoge eindproducten centraal staan. Door het ruime netwerk weten zij altijd een goed en onderbouwd antwoord te geven op mijn vragen.

Wouter Klaasse Bos
Akkerbouwer in Dronten